Vlietstraat 14 - 4844 VM - TERHEIJDEN - NOORD-BRABANT

Over ons


WEDAK is een gespecialiseerd installatiebedrijf met bijna 10 jaar ervaring op de zonnepanelen markt. Wedak is sindsdien uitgegroeid tot een klein maar specialistisch bedrijf met zeer goede referenties.

We beschikken over gecertificeerde installateurs en werken volgens de VCA en NEN 1010 norm.

Wij geven op onze geplaatste installaties 10 jaar garantie.


WEDAK werkt met meerdere leveranciers om zo tegemoet te kunnen komen aan de diverse wensen van onze klanten. Hierbij staan kwaliteit en garantie hoog in het vaandel. WEDAK is tevens Hanwha Q-Cells partner.


                                                                              


WAAROM WEDAK?

Wedak is een gespecialiseerd installatiebedrijf die al jaren werkzaam is op de zonnepanelen markt met daardoor ruime expertise en ervaring. Wij installeren bij zowel particulieren en bedrijven en bieden een totaalconcept, dat wil zeggen dat wij zelf de opname doen, installatie van A tot Z regelen en eventuele nazorg waar nodig. Er is geen extern bedrijf nodig. U heeft alleen met ons te maken. Wij zijn daarom meer persoonlijk betrokken bij onze klanten. Daarnaast hanteren we korte communicatielijnen met vlotte reactietijd. Ook geven we standaard 10 jaar garantie op onze geplaatste installaties.


WEDAK maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen van m.n. Q-cells, winnaar InterSolar award 2018. Daarnaast gebruiken wij vaak de omvormers van de welbekende merken SolarEdge, Huawei en Omnik.

Meer informatie over Q-cells zonnepanelen vindt u hier:

www.q-cells.nl/producten/zonnepanelen.html

Meer informatie over SolarEdge vindt u hier:

www.solaredge.com/nl/homeowners

Meer informatie over Huawei vindt u hier:

solar.huawei.com/nl/Residential

Meer informatie over Omnik vindt u hier:

nl.omnik-solar.com/

WAT KUNT U VERDER VERWACHTEN?

Zodra een offerte aangevraagd is, dan maken wij in eerste instantie een offerte op afstand. Bij verdere serieuze interesse komen we altijd eerst kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de panelen en de omvormer. Ook kunnen er dan eventuele vragen en onduidelijkheden beantwoord worden. Daarna maken we een passende offerte en kunt u bij akkoord snel ingepland worden.

Een dergelijke opdracht wordt in een dag gedaan. De werkzaamheden bestaan uit het AC-traject (omvormer met bekabeling) aanleggen, de constructie en zonnepanelen plaatsen op het dak en de monitoring / App in bedrijf stellen, zodat u uw opgewekte stroom direct kunt volgen.

Tot slot wordt nog alles met u doorgenomen, zodat alles duidelijk is.

Ook ontvangt u van ons het formulier Opgaaf zonnepaneelhouders.pdf van de Belastingdienst. Wij melden u tevens aan bij Energieleveren.nl.

Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn pas tevreden als u het bent!