over wedak


WEDAK is een gespecialiseerd installatiebedrijf in zonnepanelen met bijna 10 jaar ervaring. Wedak is vandaag de dag uitgegroeid tot een klein maar specialistisch bedrijf met zeer goede referenties.

WEDAK biedt alleen hoogwaardige A-kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montage materialen aan. We voeren een breed scala aan merken en types zonnepanelen en omvormers, zodat we voor iedere situatie een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

We hanteren een persoonlijk benadering met korte lijnen. Van het opstellen van de offerte, naar een schouwafspraak en vervolgens de complete installatie met monitoring, btw-service en eventuele aftersales service, worden allemaal in goede banen geleid door maar 2 personen van het bedrijf.

De uiteindelijke installatie wordt door onze gecertificeerde installateurs uitgevoerd en werken volgens de VCA en NEN 1010 norm.

WEDAK geeft op de geplaatste zonnepaneel installaties 10 jaar garantie.

Naast het plaatsen van zonnepaneel installaties, kunt u bij ons ook terecht voor het vernieuwen of vervangen van groepenkasten, installeren van EV laadpalen en platte daken voorzien van nieuw dakleer.

We hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,

                                                              


WAAROM WEDAK?

Wedak is een gespecialiseerd zonnepaneel installatiebedrijf die al jaren werkzaam is op de zonnepanelen markt met daardoor ruime expertise en ervaring.
Wij installeren bij zowel particulieren en bedrijven en bieden een totaalconcept. WEDAK regelt de installatie van A tot Z. Van opname tot installatie, van in bedrijf stellen tot monitoring. Er is geen extern bedrijf nodig. U heeft alleen met ons te maken. Wij zijn daarom meer persoonlijk betrokken bij onze klanten. Daarnaast hanteren we korte communicatielijnen met vlotte reactietijd. Ook kunnen wij de de btw-teruggaaf voor u regelen.

WEDAK werkt alleen met A-merk zonnepanelen, omvormers, optimizers en montage materialen.

Kijk bij Aanbod welke merken wij voeren.


Naast het installeren van zonnepaneel installaties, voeren wij ook andere werkzaamheden uit, zoals het vernieuwen van meterkasten en het vernieuwen van bitumen daken. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op wedak@xs4all.nl of bel met de hoofdmonteur op 06-19135800.


Hoe verloopt het traject wanneer u kiest voor wedak?

Zodra wij een offerte aanvraag binnen krijgen, dan maken wij in eerste instantie een offerte op afstand. Bij verdere interesse komt er een monteur kijken naar de mogelijkheden voor het plaatsen van de panelen en de omvormer en hoe het AC-traject (bekabeling omvormer naar de meterkast) moet gaan lopen. Tijdens de schouw wordt u voorzien van verdere informatie in detail en kunnen vragen en onduidelijkheden beantwoordt worden. Daarna wordt er, wanneer nodig, een nieuwe of gewijzigde offerte gemaakt en kunt u bij akkoord ingepland worden.

Een zonnepaneel installatie wordt meestal binnen een dag geplaatst, mede afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheid panelen. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van het AC-traject (omvormer met bekabeling tot aan meterkast), de onderconstructie voor schuin en/of plat dak, het plaatsen van de zonnepanelen en tot slot de installatie in bedrijf stellen. Ook de monitoring wordt vaak op de dag van installatie al gereed gemaakt.

Tot slot wordt nog alles met u doorgenomen, zodat alles duidelijk is.

Na de installatie ontvangt u informatie m.b.t. de teruggaaf van de btw, aanmelding bij de netbeheerder en de monitoring.

Mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij zijn pas tevreden als u het bent!