Wedak

Enphase

Ons aanbod

Enphase

Enphase is toegewijd aan het bouwen van een zonne-energie product van de hoogste kwaliteit. Onze micro-omvormers krijgen 1 miljoen uren aan betrouwbaarheidstesten (dat is meer dan 100 jaar!) en zijn gebouwd voor zelfs de meest extreme klimaten. Ze hebben een garantie van 25 jaar, in tegenstelling tot de string-omvormers die minstens één maal vervangen moeten worden. 

Enphase

IQ8+ micro-omvormers

Onze nieuwste IQ8+ Micro- omvormers zijn geschikt voor het Smart-Grid en ontworpen voor de nieuwste generatie, hoog rendement, PV modules.

De IQ8 heeft de hoogste
energieproductie- en betrouwbaarheid in de industrie en dankzij de Rapid Shutdown
functionaliteit voldoet hij aan de strengste veiligheidsnormen

Ze maken deel uit van het Enphase IQ-systeem en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de Envoy-S™ en Enphase Enlighten™ -monitoring- en analysesoftware.

 De IQ8 Micro-omvormers hebben een streng betrouwbaarheids- en kwaliteitstestprogramma met in totaal meer dan een miljoen uur tests, waardoor Enphase een garantie van maximaal 25 jaar kan bieden.

Enphase

Envoy

De Enphase Envoy-communicatiegateway levert gegevens over de productie en het energieverbruik van zonne-energie aan de Enphase Enlighten-monitoring- en analysesoftware voor de uitgebreide monitoring en het beheer van het Enphase IQ-systeem op afstand. Met geïntegreerde op rendement gebaseerde productievermogensmeting en optionele verbruiksbewaking is Envoy het totale energiebeheerplatform en geïntegreerd met Enphase Enphase Energy System en Enphase Storage.