Wedak

Enphase

Ons aanbod

Enphase

Enphase is toegewijd aan het bouwen van een zonne-energie product van de hoogste kwaliteit. Onze micro-omvormers krijgen 1 miljoen uren aan betrouwbaarheidstesten (dat is meer dan 100 jaar!) en zijn gebouwd voor zelfs de meest extreme klimaten. Ze hebben een garantie van 25 jaar, in tegenstelling tot de string-omvormers die minstens één maal vervangen moeten worden. 

Enphase

IQ7 micro-omvormers

De krachtige micro-omvormers Enphase IQ 7A™, Enphase IQ 7+™ en Enphase IQ 7X™ zijn Smart-Grid ready.

Ze maken deel uit van het Enphase IQ-systeem en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de Envoy-S™ en Enphase Enlighten™ -monitoring- en analysesoftware.

Micro-omvormers IQ 7A, IQ 7+ en IQ 7X overtreffen de normen van betrouwbaarheid en robuustheid van eerdere generaties micro-omvormers. Ze zijn al gedurende meer dan één miljoen uur getest – daarom kan Enphase een toonaangevende garantie van maximaal 25 jaar bieden.

Enphase

Envoy

De Enphase Envoy-communicatiegateway levert gegevens over de productie en het energieverbruik van zonne-energie aan de Enphase Enlighten-monitoring- en analysesoftware voor de uitgebreide monitoring en het beheer van het Enphase IQ-systeem op afstand. Met geïntegreerde op rendement gebaseerde productievermogensmeting en optionele verbruiksbewaking is Envoy het totale energiebeheerplatform en geïntegreerd met Enphase Enphase Energy System en Enphase Storage.