GoodWe

Ons aanbod

GoodWe

Sinds de oprichting van GoodWe in 2010, streven zij naar het fabriceren van goede kwaliteitsproducten. Er wordt rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding van de producten. De GoodWe GW400-SS en GW17K-DT omvormers hebben beide een AA gescoord in de Photon tests. Dit heeft ertoe geleid dat de enkelfase omvormers een plek hebben verdiend in de top 3. Daarnaast scoren de driefase omvormers een plek in de top 5.

In slechts een aantal jaar staan de omvormers en componenten van GoodWe gelijk aan technologische innovatie, bouwkwaliteit en goede klantvriendelijkheid. Deze kwaliteiten staan garant voor mond tot mond reclame over de hele wereld.

GoodWe

1-fase 1 string omvormer

Het 1-fase XS-model van GoodWe is een ultrakleine residentiële omvormer voor zonne-energie, die speciaal voor huishoudens is ontworpen voor meer comfort, een stille werking en een hoog rendement. De capaciteit varieert van 0,7kW tot 3,0kW. Wat het meest opvalt, is het lichte gewicht van 5,8 kg en het extreem kleine, met een A4-vel te vergelijken formaat. Hierdoor is hij bijzonder gemakkelijk te dragen en te installeren. Opmerkelijk is dat hij een DC-input overdimensionering heeft van 30% en dat hij in Europa een maximale efficiëntie van 97.2% kan bereiken. Gemakshalve kan deze omvormer zowel met LAN & Wifi communiceren.

GoodWe

1-fase 2 strings omvormer

De 1-fase DNS-serie van GoodWe is een omvormer met één fase die is aangesloten op het lichtnet en opvalt door zijn bijzonder compacte afmetingen, uitgebreide software- en hardwaretechnologie. De DNS-serie van GoodWe werd volgens industriële normen geproduceerd voor maximale duurzaamheid en gebruiksduur, biedt een hoge efficiëntie en beschikt over toonaangevende functies. De serie is bovendien water- en stofdicht (IP65) en heeft een geluidsarm ontwerp zonder ventilator.

GoodWe

3-fase omvormer

De 3-fase SDT G2-serie omvormers van GoodWe is momenteel een van de beste opties op de residentiële en commerciële markt vanwege zijn technisch sterke punten. Hierdoor behoort hij tot een van de productiefste omvormers die er zijn. Vanwege de hoge efficiëntie (98,3%), de verbeterde overdimensionering & de ovebelastingsratio zorgt de SDT G2 voor een opmerkelijke verbeteringen in de branche. Verder is er geen nul-lijn nodig voor de installatie.