Vlietstraat 14 - 4844 VM - TERHEIJDEN - NOORD-BRABANT


DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

DENIM zonnepanelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en alle modellen zijn voorzien van een keurmerk.
Al dat testen biedt de garantie dat DENIM zonnepanelen zeer goed presteren tijdens hun hele levensduur; minimaal 25 jaar lang.

DENIM Solar werkt alleen samen met gerenommeerde fabrieken. Een DENIM paneel voldoet altijd geheel aan de EU-kwaliteitseisen. Alle zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in BCRG-lijst en voorzien van TUVA keurmerk.

Door de hoge mate van kwaliteit, een aantrekkelijk prijsniveau en de goede garantievoorwaarden, waarborgt DENIM een goede opbrengst van zonnestroom over de gehele levensduur van een PV installatie.

Het Nederlandse merk DENIM Solar biedt een hoogwaardige productlijn zonnepanelen. Klik hier voor een overzicht van de panelen die wij o.a. voeren in ons assortiment.Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van ‘s werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules op zonne-energie en leverancier van zonne-energieoplossingen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 36 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Canadian Solar is een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie en staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ.

Met name de Canadian Solar all black zonnepanelen zijn erg intrek. Ze combineren de goede kwaliteit voor een interessant rendement met een diepe zwarte kleur. Het grote voordeel daarvan is dat de panelen een mooie verschijning zijn op het dak. Zowel de rand als de binnenkant van de panelen zijn zwart. Samen zorgt dat voor een mooier geheel dan bij de traditionele blauwe panelen op het dak, waardoor de Canadian Solar zonnepanelen ook qua presentatie een goede keuze vormen.

Bekijk hier ons aanbod van Canadian Solar zonnepanelen.


Met de zonnepanelen van Q-Cells kunt u rekenen op een zowel efficiënt, effectief als bovendien betrouwbaar PV-systeem. Drie belangrijke eigenschappen waar het merk om bekend staat. De unieke celtechnologie zorgt ervoor dat u op het dak of op een andere plek zoveel mogelijk elektriciteit kunt opwekken.

Q-Cells zonnepanelen hebben een unieke celscheidingstechnologie met ronde kabels. Dat voorkomt elektrische en optische verliezen, om het rendement zo hoog mogelijk te laten oplopen. De stroom die door iedere cel loopt wordt gehalveerd. Daardoor kunnen de zonnepanelen van Q-Cells effectiever gebruik maken van het het licht dat erop valt.

De standaard productgarantie is 12 jaar, maar een productgarantie van 25 jaar is ook mogelijk. Daarbij heeft u bij ons de keuze uit twee verschillende modellen. Klik hier om ons aanbod te bekijken.


SolarEdge bestaat sinds 2006 en is daardoor een vrij jonge speler op de markt van omvormers. Het bedrijf is oorspronkelijk afkomstig uit Israël. De productie is in tweeën gedeeld, een gedeelte van de productie kom uit de Verenigde Staten. SolarEdge heeft onder andere een kantoor in Nederland, Vianen.

SolarEdge onderscheidt zichzelf van andere omvormers, door een parallel geschakeld systeem met optimizers aan te bieden. Elk zonnepaneel krijgt een aparte power optimizer aangesloten om het maximale rendement uit een zonnepaneel te halen. Het rendement op een zonne-energiesysteem ligt hierdoor tot wel 20% hoger.

Daarnaast kan elk zonnepaneel afzonderlijk worden uitgelezen via de monitoring om eventuele problemen snel te lokaliseren en op te lossen.

U vindt hier het aanbod van SolarEdge.Sinds de oprichting van GoodWe in 2010, streven zij naar het fabriceren van goede kwaliteitsproducten. Er wordt rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding van de producten. De GoodWe GW400-SS en GW17K-DT omvormers hebben beide een AA gescoord in de Photon tests. Dit heeft ertoe geleid dat de enkelfase omvormers een plek hebben verdiend in de top 3. Daarnaast scoren de driefase omvormers een plek in de top 5.

In slechts een aantal jaar staan de omvormers en componenten van GoodWe gelijk aan technologische innovatie, bouwkwaliteit en goede klantvriendelijkheid. Deze kwaliteiten staan garant voor mond tot mond reclame over de hele wereld.

Bekijk hier ons aanbod van Goodwe omvormers.