Wedak

Waarom Wedak B.V.?

Home / Waarom Wedak B.V.?

Waarom Wedak B.V.?

WEDAK B.V. is een gespecialiseerd installatiebedrijf in zonnepanelen met ruim 10 jaar ervaring. WEDAK B.V. is vandaag de dag uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met zeer goede referenties. WEDAK B.V. biedt alleen hoogwaardige A-kwaliteit zonnepanelen, omvormers en montage materialen aan. We kunnen een breed scala aan merken en types zonnepanelen en omvormers leveren, zodat we voor iedere situatie een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden.

WEDAK B.V. levert ook laadpalen, groepenkasten en thuisbatterijen. Per 2024 zullen hier airco’s en warmtepompen aan toegevoegd worden.

We hanteren een persoonlijk benadering met korte lijnen. Van het opstellen van de offerte, naar een schouwafspraak en vervolgens de complete installatie met monitoring en aftersales service. Ons team bestaat uit hardwerkende nette jongens waar we trots op zijn. Tevens is de eigenaar c.q. hoofdmonteur vaak aanwezig bij de installaties en het directe aanspreekpunt voor onze klanten tijdens de schouw en technische vragen.