Wedak

Zonnepanelen Dongen

Zonnepanelen Dongen

Bent u op zoek naar manieren om te besparen op uw energiekosten? Dan is het installeren van zonnepanelen op uw dak in Dongen zeker een goed idee. Met zonnepanelen wekt u een deel van uw eigen stroom duurzaam op, zelfs bij bewolkt weer. Wilt u ook uw eigen energie op een duurzame manier opwekken en bijdragen aan een beter klimaat? We vertellen u meer over het installeren van zonnepanelen in Dongen. Naast zonnepanelen, kunnen we ook airco’s, warmtepompen en laadstations installeren.

Zo werken

zonnepanelen

Waarom zonnepanelen in Dongen laten plaatsen?

Door zonnepanelen in Dongen te installeren kunt u uw eigen stroom opwekken, waardoor u bespaart op uw eigen energierekening. Daarnaast zijn er meer voordelen waar u van kunt genieten als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen. U draagt ook bij aan een beter klimaat, omdat u energie opwekt uit een onuitputtelijke natuurlijke bron. U bent daardoor ook minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. U kunt ook zelfvoorzienend worden op het gebied van stroom, wanneer u al uw stroom opwekt met zonnepanelen. Een ander groot voordeel van het installeren van zonnepanelen in Dongen, is dat uw woning meer waard wordt met zonnepanelen op uw dak.

Zonnepanelen zijn goedkoper dan ooit, hierdoor is het juist nu het perfecte moment om uw zonnepanelen aan te schaffen. Dankzij de lagere aanschafprijs heeft u de zonnepanelen in Dongen namelijk nóg sneller terugverdiend!

Vraag een offerte aan

De installatie van zonnepanelen in Dongen

Wilt u graag zonnepanelen laten installeren op uw dak in Dongen? Bij WEDAK B.V. bent u aan het juiste adres. Een vakkundige installatie van zonnepanelen in Dongen gaat gepaard met een aantal belangrijke keuzes. Het is belangrijk om te kiezen voor een hoogwaardig merk. Bij WEDAK B.V. werken we alleen met merken die onder de TIER 1 classificatie staan. Dit betekent dat de merken bekendstaan om de uitstekende kwaliteit en betrouwbare materialen. Wij raden zonnepanelen van Jinko Solar en Canadian Solar van harte aan: deze merken zijn van de beste kwaliteit en zorgen voor een interessant rendement. Heeft u een ander merk in gedachte? U kunt voor al uw wensen bij ons terecht!

Daarnaast heeft u voor elke zonnepanelen installatie ten minste een omvormer nodig: de omvormer zorgt ervoor dat de geproduceerde energie uit de zonnepanelen omgezet wordt naar energie die compatibel is met huishoudtoestellen.

Neem contact met ons op voor zonnepanelen in Dongen

Wilt u ook graag zelfvoorzienend worden op het gebied van stroom? Dan zijn zonnepanelen de juiste oplossing voor u. Bij WEDAK B.V. helpen we u graag bij de installatie van uw zonnepanelen in Dongen. Wilt u meer weten over de verschillende merken die wij aanbieden of wilt u een offerte aanvragen voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op.

canadian-solar-zonnepanelen