Wedak

Jinko Solar

Ons aanbod

Jinko Solar

Jinko Solar is een van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van zonnepanelen ter wereld en verscheepte 80 GW aan zonnepanelen in meer dan 160 landen. Jinko Solar is goed voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 25 GW verspreid over 12 wereldwijde fabrieken.

Deze wereldspeler heeft met recht een plek verworven in de top producenten van zonnepanelen en wafers. De mondiale vertegenwoordiging van Jinko Solar is een feit en ook in Nederland worden al heel wat daken gevuld met Jinko Solar zonnepanelen.

Jinko Solar

Mono Full Black Tiger Neo N-Type JKM430N-54HL4-B 430Wp

Jinko Solar

Mono Black Frame Tiger Neo N-Type JKM435N-54HL4R-V-B 435Wp

Jinko N-type zonnepanelen

Jinko Solar is wereldleider op het gebied van zonnepanelen. De N-type negatieve mono cell wordt, in tegenstelling tot het P-type, gedoopt is in Fosfor. Deze behandeling zorgt voor een langzamere veroudering van de cell. Deze panelen kennen dus een veel lagere degradatie dan de huidige P-type panelen. Met een degradatie van slechts 0,4% per jaar biedt Jinko Solar u met dit paneel een uitzonderlijke vermogensgarantie van 87,4% over 30 jaar! De Half Cell technologie zorgt voor minder weerstand waardoor een hogere efficiëntie wordt bereikt. Tevens zal bij schaduw op de onderste helft de bovenste helft volledig blijven functioneren. Jinko Solar garandeert o.b.v. zeer strenge testen de PID resistentie van de panelen. Jinko Solar biedt op deze zonnepanelen 25 jaar fabrieksgarantie.