Vlietstraat 14 - 4844 VM - TERHEIJDEN - NOORD-BRABANT

Wij zijn officieel Q-cells partner!

Sinds Februari 2019 zijn wij officieel Q-cells partner geworden.

Daar zijn wij heel blij mee, want Q-cells staat voor hoogwaardige zonnepanelen en heeft daarmee ook al meerdere prijzen gewonnen.

Op deze pagina kunt u alles vinden over onze Q-cells zonnepanelen die wij gebruiken voor onze installaties.

Waarom Q-Cells?

Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste helft van het jaar in 2014 de grootste Europese pv aanbieder en behoort dus tot de topmerken voor zonnepanelen. Dat bevestigt en huldigt ook het Institut EuPD Research met het label ''TOP Brand PV Modules Europe" in 2016, 2017, 2018 en 2019 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.


Het hoofdkantoor van Hanwha Q-Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q-cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

De voordelen van Q Cells zonnepanelen:

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Duits engineering

Eigen testcenters met strengere eisen dan de IEC kwalificaties

Productgarantie van 12 en 25 jaar

Lineare vermogensgarantie van 25 jaar

Een greep uit ons assortiment zonnepanelen

De nieuwe Q.PEAK DUO BLK G8+

Verkrijgbaar in 340WpQ_CELLS_Data_sheet_Q.PEAK_DUO_BLK-G8+_335-350_2019-11_Rev02_NL.pdf

De nieuwe opvolger van de G6 is de 8e generatie Q.PEAK DUO BLK G8 en G8+ monokristallijnen zonnepanelen van Q-CELLS met respectievelijk 12 en 25 jaar productgarantie.

Ook bij dit paneel wordt gebruik gemaakt van halve cellen die zorgen voor een lagere weerstand en hogere opbrengst in het zonnepaneel. Het hogere vermogen wordt deels veroorzaakt doordat het paneel groter is en deels doordat de efficiëntie iets omhoog is gegaan. Het hogere vermogen per paneel zorgt voor een lagere prijs voor de hele installatie doordat bespaard wordt op montagemateriaal en eventuele optimizers. Het paneel heeft zes busbars per cel, wat zorgt voor een hogere opbrengst. Busbars zijn metalen lijnen die de elektriciteit afvoeren die in de cellen wordt opgewekt. De speciale Q.antum cellen en het anti-reflectie glas zorgen voor uitstekende prestaties op bewolkte en op heldere hete zomerdagen. De kwaliteit komt verder tot uiting in anti LID, anti PID, Hot-spot protect, en traceable Quality. Het paneel is uiterst geschikt voor alle platte en schuine daken. Het paneel is goed geprijsd vergeleken met andere hoog rendement panelen zoals LG en Panasonic.

Bij ons verkrijgbaar in 340Wp.

- Voorzien van Q.ANTUM DUO halfcellen technologie
- 120 monokristallijne cellen
- Spanning is gelijk aan een 60 cellen paneel, dus gewoon combineerbaar met alle types omvormers en optimizers
- Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiëntie tot en met 19,8 %.
- 12 of 25 jaar productgarantie
- 25 jaar lineaire prestatiegarantie

Verkrijgbaar vanaf april - mei 2020!

Q.PEAK DUO BLK G6+ 330Wp


Onze Q.PEAK DUO BLK G6+zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. We gebruiken zwarte halve cellen en zwart geanodiseerde aluminium frames in combinatie met zwarte rugfolie. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen.Q.PEAK DUO BLK-G5 320Wp
De Q.PEAK DUO BLK-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 325 Wp en een rendement van 19,3%. Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM's wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.


Q.PEAK DUO - G8 355Wp


De Q.PEAK DUO-G8 is ons monokristallijne zonnepaneel met vermogensklassen tot 360 Wp en een rendement tot 20,4 %. Q.PEAK DUO-G8 zonnepanelen leveren bijzonder hoge opbrengsten op kleine oppervlakken dankzij de nieuwste generatie van het onovertroffen Q.ANTUM DUO celconcept. Halve cellen worden nu gecombineerd met de modernste verbindingstechnologie en een 12-busbarontwerp. De zwarte halve cellen van de Q.PEAK DUO-G8 geven zelfs het meest exclusieve gebouw een esthetische elegantie.Q.ANTUM TECHNOLOGIE - DE TURBO IN UW ZONNEPANEEL!

De door Q-Cells ontwikkelde Q.ANTUM technologie voor zonnepanelen is een optimaliseringsturbo voor conventionele zonnecellen en -panelen. Zo garandeert Q-Cells een hoge prestatie onder reële voorwaarden – in de zomer of de winter, bij zonneschijn of gesloten wolkendek. Zonnepanelen met Q.ANTUM technologie bereikten in 2015 een rendement van 19,5 % - dat is het wereldrecord - onafhankelijk bevestigd door het Fraunhofer Institut (ISE).

Sinds 2012 produceert Q-CELLS Q.ANTUM in serie en kan daardoor zonnepanelen van de hoogste prestatieklassen aanbieden. De PHOTON paneeltest in 2013 en 2014 verkoos de zonnepaneel Q.PRO-G2 235 als beste van alle geteste polykristallijne zonnepanelen. De actuele Q.PLUS BFR-G4.1 paneel van de 2016-serie is in de hoogste prestatieklassen met de Q.ANTUM technologie uitgerust en behaalt hoge rendementen. Het overtreft zelfs alle relevante prestatie- en opbrengstwaarden van de PHOTON winnaarspaneel.