Vlietstraat 14 - 4844 VM - TERHEIJDEN - NOORD-BRABANT

Wij zijn officieel Q-cells partner!

Sinds Februari 2019 zijn wij officieel Q-cells partner geworden.

Daar zijn wij heel blij mee, want Q-cells staat voor hoogwaardige zonnepanelen en heeft daarmee ook al meerdere prijzen gewonnen.

Op deze pagina kunt u alles vinden over onze Q-cells zonnepanelen die wij gebruiken voor onze installaties.

Waarom Q-Cells?

Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste helft van het jaar in 2014 de grootste Europese pv aanbieder en behoort dus tot de topmerken voor zonnepanelen. Dat bevestigt en huldigt ook het Institut EuPD Research met het label ''TOP Brand PV Modules Europe" in 2016, 2017, 2018 en 2019 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.


Het hoofdkantoor van Hanwha Q-Cells bevindt zich in het Duitse Thalheim. De zonnepanelen van Q-cells danken hun kwaliteit aan de hoog aangeschreven Duitse technologie die wordt toegepast bij de ontwikkeling van de panelen en ook aan intensief onderzoek en een strenge kwaliteitscontrole.

De voordelen van Q Cells zonnepanelen:

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Duits engineering

Eigen testcenters met strengere eisen dan de IEC kwalificaties

Productgarantie van 12 en 25 jaar

Lineare vermogensgarantie van 25 jaar

Een greep uit ons assortiment zonnepanelen

De nieuwe Q.PEAK DUO G6+330wp


Naast de nieuwe 6e generatie Q.PEAK DUO monokristallijnen zonnepanelen van Q CELLS met 12 jaar productgarantie, hebben we nu ook de G6+ panelen met maar liefst 25 jaar productgarantie!

Bij ons verkrijgbaar in 330 wp.

- Voorzien van Q.ANTUM DUO halfcellen technologie
- 120 monokristallijne cellen
- Spanning is gelijk aan een 60 cellen paneel, dus gewoon combineerbaar met alle types omvormers en optimizers
- Hogere opbrengst per oppervlak en lagere BOS-kosten dankzij hoge prestatieklassen en een efficiëntie tot en met 19,5 %.
- 25 jaar productgarantie
- 25 jaar lineaire prestatiegarantie

Verkrijgbaar vanaf eind Januari 2020!

Q.PEAK DUO BLK G6+ 330Wp


Onze Q.PEAK DUO BLK G6+zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. We gebruiken zwarte halve cellen en zwart geanodiseerde aluminium frames in combinatie met zwarte rugfolie. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen.Q.PEAK DUO BLK-G5 315WpDe Q.PEAK DUO BLK-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 325 Wp en een rendement van 19,3%. Q.PEAK DUO BLK-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM's wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO BLK-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.

De Anti-LID-technologie van de Q CELLS elimineert de door licht veroorzaakte degradatie (LID), waardoor de systeemprestaties aanzienlijk verlaagd worden, vrijwel geheel. Andere, conventionele monokristallijnen zonnecellen zullen hoge rendementsverliezen laten zien als ze aan het zonlicht blootgesteld worden. Met Q.PEAK DUO BLK-G5 is dit niet het geval, dankzij de Anti-LID-technologie.

Q.PEAK DUO - G6 345Wp


Onze Q.PEAK DUO-G6 is een monokristallijn zonnepaneel met uitstekende prestatieklassen tot 345 Wp en een rendement tot 20,1 %. Q.PEAK DUO-G6-zonnepanelen leveren hogere opbrengsten per oppervlakte door het onovertroffen Q.ANTUM DUO zonnecelconcept, waarbij halve cellen worden gecombineerd met state-of-the-art verbindingstechnologie en 6-busbarontwerp. De geïntegreerde Q CELLS-rendementsbescherming garandeert een betrouwbare elektriciteitsproductie gedurende de gehele levensduur van uw zonne-installatie.

De Anti-LID-technologie van de Q CELLS elimineert de door licht veroorzaakte degradatie (LID), waardoor de systeemprestaties aanzienlijk verlaagd worden, vrijwel geheel. Andere, conventionele monokristallijnen zonnecellen zullen hoge rendementsverliezen laten zien als ze aan het zonlicht blootgesteld worden. Met Q.PEAK DUO-G6 is dit niet het geval, dankzij de Anti-LID-technologie.Q.ANTUM TECHNOLOGIE - DE TURBO IN UW ZONNEPANEEL!

De door Q-Cells ontwikkelde Q.ANTUM technologie voor zonnepanelen is een optimaliseringsturbo voor conventionele zonnecellen en -panelen. Zo garandeert Q-Cells een hoge prestatie onder reële voorwaarden – in de zomer of de winter, bij zonneschijn of gesloten wolkendek. Zonnepanelen met Q.ANTUM technologie bereikten in 2015 een rendement van 19,5 % - dat is het wereldrecord - onafhankelijk bevestigd door het Fraunhofer Institut (ISE).

Sinds 2012 produceert Q-CELLS Q.ANTUM in serie en kan daardoor zonnepanelen van de hoogste prestatieklassen aanbieden. De PHOTON paneeltest in 2013 en 2014 verkoos de zonnepaneel Q.PRO-G2 235 als beste van alle geteste polykristallijne zonnepanelen. De actuele Q.PLUS BFR-G4.1 paneel van de 2016-serie is in de hoogste prestatieklassen met de Q.ANTUM technologie uitgerust en behaalt hoge rendementen. Het overtreft zelfs alle relevante prestatie- en opbrengstwaarden van de PHOTON winnaarspaneel.