IQ 7 micro-omvormers

De krachtige micro-omvormers Enphase IQ 7™, Enphase IQ 7+™ en Enphase IQ 7X™ zijn Smart-Grid ready.

Ze maken deel uit van het Enphase IQ-systeem en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met de Envoy-S™ en Enphase Enlighten™ -monitoring- en analysesoftware.

Micro-omvormers IQ 7, IQ 7+ en IQ 7X overtreffen de normen van betrouwbaarheid en robuustheid van eerdere generaties micro-omvormers. Ze zijn al gedurende meer dan één miljoen uur getest – daarom kan Enphase een toonaangevende garantie van maximaal 25 jaar bieden.


Envoy

De Enphase Envoy-communicatiegateway levert gegevens over de productie en het energieverbruik van zonne-energie aan de Enphase Enlighten-monitoring- en analysesoftware voor de uitgebreide monitoring en het beheer van het Enphase IQ-systeem op afstand. Met geïntegreerde op rendement gebaseerde productievermogensmeting en optionele verbruiksbewaking is Envoy het totale energiebeheerplatform en geïntegreerd met Enphase Enphase Energy System en Enphase Storage.


Enlighten Mobile App

Bewaak je systeemstatus van waar je ook bent en weet precies hoeveel energie je PV-systeem produceert. En je kunt rapporten over energieproductie per dag, week, maand of jaar aanmaken. Alle informatie wordt weergegeven in aantrekkelijke en gemakkelijk leesbare diagrammen en infografieken.

Waarom micro-omvormers?

Geen enkel storingspunt; Als een systeem met een centrale omvormer uitvalt, stopt de zonneproductie volledig.
Met één micro-omvormer per module blijft de zonneproductie werken, zelfs als een micro-omvormer uitvalt.
Enphase Solar maakt gebruik van de baanbrekende Burst Mode™-technologie om meer energie op te vangen bij weinig licht, bijvoorbeeld wanneer er schaduw of wolken over de zonnepanelen lopen.

Enphase Solar is inherent veiliger, omdat het werkt op hetzelfde laagspanning AC-vermogen als uw woning.  Onze systemen bevatten nooit hoogspanningsgelijkstroom.